May

Okulumuz Anasınıfı C şubesi öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde geri dönüşüm malzemeleri kullanarak marakas etkinliği yaptılar.

May

Okul bahçemize Geleneksel Çocuk Oyunları ve İFET yarışmaları oyun alanları çizimi yapıldı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz grafiti çalışmaları yaptılar ve ortaya çıkan renkli görüntüler okul panolarımızda yerini aldı.

"Sevgi - Dostluk - Vefa" konulu Çedes Projesi Nisan ayı panomuz hazırlandı.

Çedes Projesi kapsamında, geri dönüşüm malzemeleri ile de hazırlanan Kuş Evlerimiz 23 Nisan'da velilerimizin de ilgi gösterdiği sergide paylaşıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda, velilerimizin de katılımı ile gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Törende emeği geçen, bize 23 Nisan neşesi ve coşkusunu yaşatan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize, katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Çedes Projesi Nisan ayı konularından olan Kuş Evi yapımı için görev alan öğrencilerimize çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Kuş Evlerine kendilerine özgü dokunuşlar yaparak güzellik katan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Sınıflarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na hazır!

Yine neşe ve coşku ile sınıflarımızı süslüyoruz.

Okulumuz öğretmenlerinden Burcu SIRMALI'nın  proje ortağı olduğu "Kültür Köprüsü (Bridge Of Culture)" eTwinning projesi başladı.

Projemiz, 2024 yılının Nisan ayında başlayıp, Haziran ayında bitecektir. Projemizde Türkiye'den 10 ve Azerbaycan'dan 2 proje ortağı yer alıyor.

Öğrencilerin, içinde bulundukları kültürü tanıması ve farklı kültürlerle kaynaşması onların gelişimi için önemli bir adım olacaktır. Bu bağlamda öğrencilerimizin kültürel mirasımızı yaşayarak tanımalarını, çeşitliliğimizi keşfetmelerini ve ortak noktalarımızın farkına varmalarını; geçmişle gelecek arasında bir bağ kurmayı amaçlayan bir projedir.  Projemiz, öğrencilere gelenekler ve kültürel mirasın önemini basit etkinliklerle anlama fırsatı sunacaktır. Projemizde öğrencilerimiz geleneksel kültür değerlerimizi tanıyarak geleceğe daha emin adımlarla ilerleyecekler.

Okulumuzda müdür yardımcımız Senem Eker tarafından kadın öğretmenlerimize ve kadın personelimize yönelik Kades bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir.

3/A sınıfı öğrencileri yaptıkları sanat ekinliği ile güzel eserler ortaya koydu.

Okulumuz 4. Sınıf öğrencilerinden Kudret Andaç Ersoy okullar arası düzenlenen küçükler klasik yay okçuluk turnuvasına katılmıştır.

Öğrencimize başarılar dileriz.

İfet oyunlarında finale kalan 2. sınıf takımımız ve 3. sınıf takımımız ilçe 2.si oldu.

1. sınıf ve 4. sınıf takımlarımız oyunları 4. sırada tamamladılar.

İfet oyunlarına katılan, emek veren tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuz Anasınfı C şubesi öğrencileri Tiyatrolar Günü'nde çeşitli etkinlikler yaptı.

Okulumuz Anasınıfı C şubesi öğrencileri aile etkinliği olarak "taş boyama etkinliği" yaparak hem aileleri ile güzel vakit geçirdiler hem de yaptıkları çalışmaları sergiye dönüştürdüler.

Etkinliğe katılan velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.