İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet BADAS okulumuzu ziyaret ederek okul bahçesinde öğrencilerle vakit geçirdi. Ardından öğretmenler odasında öğretmenlerimizle görüştü.

Anasınıfı C şubesi öğrencilerimiz Dünya Su Gününde yaptıkları etkinlikler ile suyun önemine dikkat çektiler.

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Gününde Anasınıfı C şubesi öğrencilerimiz boyama etkinliği ile farkındalık çalışması yaptılar.

21 Mart ile 26 Mart tarihleri arasında tüm yurtta kutlanan Orman Haftası kapsamında, okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri okul bahçemize fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi. Çocuklara ağaç, doğa ve toprak sevgisini aşılamak için gerçekleştirilen ağaç dikim etkinliğine velilerimiz ve öğrenciler katıldı. Çocuklar kendi elleri ile fidanları toprakla buluşturarak, fidanlara can sularını verdiler.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nda farkındalık çalışması yapan 1/A sınıfı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Tatlı su kaynaklarının önemine dikkati çekmek ve bu kaynakların sürdürülebilir kullanımı için farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl 22 Mart'ta Dünya Su Günü kutlanıyor.

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri de suyun önemi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla pano ve broşür hazırladılar, kodlama etkinliği yaptılar. Etkinliğe katılan öğrencilerimize ve sınıf öğretmenimiz Meryem TAŞAR'a teşekkür ederiz.

Tüketiciyi Koruma Haftası okul törenimiz 20.03.2024 tarihinde velilerimizin de katılımları ile gerçekleştirilmiştir. Halk oyunları ekibimizin ve 4/A sınıfının gösterileri ile renk kattığı törenimizde tüketici hakları konusunda bilgilendirici metinler ve şiirler okunmuştur. Okulumuzda düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edilmiştir.

Çanakkale Zaferinin anlam ve önemini kavramak amacıyla 1/A sınıfı öğrencileri çeşitli etkinlikler yaptılar.

15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası etkinliği olarak okulumuzda resim ve kumbara sergisi gerçekleştirilmiştir. Sergimize ilgi gösteren tüm öğrencilerimze, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Tarihin en ihtişamlı direniş destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü büyük bir onur, övünç ve heyecanla kutluyor, şehitlerimizi rahmetle yâd ediyoruz.

Anasınıfı C şubemizin 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ile ilgili yaptığı çalışmalar

Anasınıfı C şubesi öğrencilerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günündeki güzel ve anlamlı çalışmaları için öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

" TÜBİTAK tarafından yürütülen Bilim Olimpiyatları Programı başvuruları 29 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru yapmak isteyen öğretmen ve öğrencilerimiz https://bilimolimpiyatlari.tubitak.gov.tr/tr adresinden detaylı bilgilere ulaşabilir.

15 Mart 2024 günü saat 10.30'da okulumuzda yapılacak olan "Tüketiciyi Koruma Haftası" kutlama programımıza tüm velilerimiz davetlidir.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe öğretmenlerimizin katılımı sağlanmış, okulumuzda ve sınıflarda çeşitli etkinlikler yapılmıştır.