May

Okulumuzda Kades uygulaması hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıldı, broşür dağıtıldı.

9 Mayıs eTwinning Günü okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlandı

May

Anadolu İmam Hatip Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmen ve öğrencileri, gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuz 1-B sınıfı öğrencilerine kitap hediye ettiler.

May

Mevlâna İmam Hatip Ortaokulu okul müdürü ve rehber öğretmenleri okulumuzda 4. sınıf öğrenci ve velilerimize yönelik tanıtım çalışması yaptılar.

May

Okulumuz Anasınıfı C şubesi öğrencileri anneleri ile birlikte yaptıkları "Fotoğraf Çerçevesi Boyama" etkinliği ile Anneler Gününü kutladılar.

May

9 Mayıs Çölyak Günü ve 10 Mayıs Sağlık İçin Hareket Günü etkinlikleri kapsamında sınıflarımızda www.beslenmevehareket.saglik.gov.tr adresinden ilgili dökümanlar okundu, videolar izletildi.

Öğrencilerimizde sağlık, beslenme ve hareket konusunda farkındalık oluşturma çalışmaları yapıldı.

May

Okulumuz İlk Yardım Dolabı'nın kontrolü yapılarak son kullanım tarihi geçen ya da yakın olan ilk yardım malzemelerinin yerine yenileri konulmuş, eksik malzemeler tamamlanmıştır.

Okulda yaşanan kazalarda ve yaralanmalarda uygulanacak ilk yardıma uygun olarak ilk yardım dolabımız hazırlanmıştır.

May

Okulumuz Anasınıfı C şubesi öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde geri dönüşüm malzemeleri kullanarak marakas etkinliği yaptılar.

May

Okul bahçemize Geleneksel Çocuk Oyunları ve İFET yarışmaları oyun alanları çizimi yapıldı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz grafiti çalışmaları yaptılar ve ortaya çıkan renkli görüntüler okul panolarımızda yerini aldı.

"Sevgi - Dostluk - Vefa" konulu Çedes Projesi Nisan ayı panomuz hazırlandı.

Çedes Projesi kapsamında, geri dönüşüm malzemeleri ile de hazırlanan Kuş Evlerimiz 23 Nisan'da velilerimizin de ilgi gösterdiği sergide paylaşıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda, velilerimizin de katılımı ile gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Törende emeği geçen, bize 23 Nisan neşesi ve coşkusunu yaşatan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize, katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Çedes Projesi Nisan ayı konularından olan Kuş Evi yapımı için görev alan öğrencilerimize çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Kuş Evlerine kendilerine özgü dokunuşlar yaparak güzellik katan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Sınıflarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na hazır!

Yine neşe ve coşku ile sınıflarımızı süslüyoruz.