18MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER GÜNÜNDE ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ.

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABÜLÜNÜN 99.YIL DÖNÜMÜ OKULUMUZDA KUTLANDI.

İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE DE ÖDÜLLERİ VERİLDİ.

KATKILARI GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Sağlık Bakanlığımızın yayınladığı yeni corana virüs broşürü yayınlandı

Şbt

Okulumuz e Twinning projesi  başladı.

Projede amacımız öğrencilerimizin hem kendi şehirlerini ve yerel kültürlerini daha iyi tanımaları ve tanıtmalarını hem de diğer şehirleri ve kültürleri bilmelerini sağlamaktır. Bu kapsamda öğrencilerimiz yaşadıkları şehirlerle ve o şehrin yöresel özellikleri, mutfak kültürü ve halk kültürü konusunda bilgiler edinecekler ve bu bilgileri diğer proje okullarındaki akranlarına da aktaracaklar. Bunu yaparken öğrencilerimizin proje süresince her ay en az bir tane Web 2.0 aracını kullanarak öğrenmelerini amaçlıyoruz.

Proje koordinasyonunu sağlayan Müdür Yardımcımız Senem EKER EVİN'e teşekkür ediyoruz.

Ayrıca sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyor , başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ARGE BÜLTENİNDE OKULUMUZ eTwinning PROJESİ MY JOB MY LIFE, İYİ ÖRNEKLER KAPSAMINDA DERGİDE YAYINLANMIŞTIR.

Şbt

GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ KAPSAMINDA OKUL REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN GÜVENLİ İNTERNET KONULU SEMİNER VERİLDİ.

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

AYRICA KATILIMDA BULUNAN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

2/A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Burcu SIRMALI rehberliğinde ve velilerin katılımıyla gerçekleşecek olan yeni eTwinning projelerine başlıyor !!!

Şbt

eTwinning My Job My Life Proje Çalışmaları kapsamında itfaiye personelleri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilere meslekleri ile bilgi veren itfaiye çalışanlarına teşekkür ederiz.

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİMİZE  E GÜVENLİK VE İNTERNET KULLANIMI HAKKINDA VİDEOLAR İZLETİLDİ.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri tarafından öğrencilerle birlikte GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ kapsamında  E-Güvenlik panomuz yapıldı.

Şbt

Okulumuzda, 10-11 Şubat 2020 Güvenli İnternet Günü etkinlikleri yapıldı. Güvenli internet kullanımı ile ilgili farkındalıklar oluşturuldu.

Şbt

OKULUMUZ TÜM SINIFLARINDA GÜVENLİ İNTERNET TANITIMLARI VE BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI YAPILDI.

BU KAPSAMDA ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE BROŞURLER DAĞITILDI.

Şbt

OKULUMUZ CODEWEEK HAFTASINDA YAPTIĞI ETKİNLİKLER SONUCU MÜKEMMELLİK SERTİFİKASI ALMAYI HAK ETMİŞTİR. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN YARIYIL TATİLİ BAŞALADI. BAŞARILI BİR DÖNEM SONUNDA TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLİYORUZ.

Ock

4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ TARSUS GENÇLİK KAMPINA ZİYARETTE BULUNDULAR.