MÜGE BÜTE - OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ

Doğum Tarihi ve Yeri: 1982-MERSİN

Branşı: OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ

Eğitim Durumu:

İLKÖĞRETİM- SULTAN AKIN İÖO-ERDEMLİ (1993)

Orta Öğretim- ERDEMLİ ANADOLU LİSESİ (2000)

LİSANS- HACETTEPE ÜNİV. EĞİTİM FAKÜLTESİ OKULÖNCESİ EĞİTİMİ ANABLİM DALI (2004)

YÜKSEK LİSANS: MERSİN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI, EĞİTİM YÖNETİMİ TEFTİŞİ PLANLAMASI VE EKONOMİSİ BİLİM DALI (2007)

İş tecrübesi:

2004-2007- Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlisi

2009 Mart- Ağustos ANTAKYA Gazipaşa İÖO

2009-2011- MERSİN Yenişehir Değirmençay İÖO

2011-….. – MERSİN Mezitli Davultepe Belediyesi İÖO

Yayınlar:

Tez: Bağımsız anaokulu yöneticilerinin bakış açısından okul yönetimi süreçlerinin işleyişi, sorunlar ve sorunlarla başa çıkma yolları (Mersin İli merkezi örneği) (2007)_ Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü.

Makaleler:

Çelikkaleli, Ö., Balcı A., Çapri B., BÜTE M. (2009) Teacher views on the sourcees of students’ misbehaviours at primary schools. Elementary Education Online 8(3), 625-636.

Büte M., Balcı A.(2010). Bağımsız anaokulu yöneticilerinin bakış açısından okul yönetimi süreçlerinin işleyişi ve sorunlar. Kuram ve Uygulamada Eğitim Yönetimi Dergisi, sayı 64, syf 485-511.

“GÜNÜMÜZ TOPLUMUNUN DEĞİŞİMİ VE OKULLARDAKİ DİSİPLİN PROBLEMİNE YANSIMALARI”

Bu Çalışma Mersin Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Biriminin BAP EF EB (AB)2005-2 Sayılı Projesi Olarak Hazırlanmıştır. ARALIK, 2007,MERSİN.