23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okul programımız 23 Nisan 2024 Salı günü saat 09.00'da okulumuz bahçesinde gerçekleştirilecektir.

Tüm öğrenci ve velilerimizi 23 Nisan coşkumuzu paylaşmaya davet ediyoruz.

BİLGİLENDİRME

Çocukluk çağında sık görülen görme ile ilgili sorunların erken tanınması ve gerekli tedavilerinin sağlanabilmesi amacıyla 1. sınıf çocuklara aile sağlığı merkezlerinde görevli aile hekimleri tarafından görme keskinliği testinin yapılması çok önemli ve gereklidir.  Çocuğunuzu en kısa sürede görme taramasının yapılması amacıyla bağlı olduğunuz aile hekimine götürünüz.

Ock

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Fazilet DURMUŞ, 3 Ocak 2024 saat 14:00'da Mersin Eğitim Gündemi ile Yeni Başkent TV'de canlı yayında olacak.

ARALIK AYI TAŞIMALI EĞİTİM YEMEK MENÜSÜ

Kas

19.10.2023 Perşembe günü saat 14.30’da okulumuz Okul-Aile Birliği Genel Kurulu yapıldı.

Genel  Kurulda yeni Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuz aşağıdaki şekilde oluştu.

Abdulvahap BİLEN                            Başkan

Gökhan TEMİZ                                  Başkan Yardımcısı

Şevki AKDEMİR                                Muhasip

Melike ÖZKAYA                                 Sekreter

Sezem AKDEMİR                              Üye

Yeni seçilen Okul-Aile Birliğine başarılar dileriz.

Değerli velilerimiz,

Bütün okul öğrencilerimizin gösterilerinin olduğu Cumhuriyetimizin 100.Yılı kutlamaları -En büyük Bayramımız-Cumhuriyet  Bayramı Okulumuzda 29 Ekim 2023 PAZAR günü saat 10.30'da kutlanacaktır.

Bu mutlu günümüzde bütün velilerimizi ve öğrencilerimizi okulumuzda görmek istiyoruz.

Katılımınızı ve çoşkumuza,heyacanımıza ortak olmanızı bekler,esenlikler dilerim.

YAŞASIN CUMHURİYET.YAŞASIN ATATÜRK.

Davultepe Belediyesi İlkokulu Müdürlüğü.

Ekm

14 Ekim 2023 tarih ve 32339 sayılı Resmi Gazete yer alan yönetmelik değişikliği ile okul saatlerimiz güncellenmiştir.

EKİM AYI TAŞIMALI EĞİTİM YEMEK MENÜSÜ

Ekm

Davultepe Belediyesi İlkokulu Okul Ale birliği Genel Kurulu 19 Ekim 2023 Perşembe günü saat 14:30 da yapılacaktır.

Okul Aile Birliği Genel kurulundan sonra bütün sınıfların veli toplantısı yapılacaktır.

Bütün velilerimiz ve öğretmenlerimiz davetlidir.

Okul Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği Başkanlığı

Haz

Okul öncesinde ücretsiz beslenme programı kapsamında 05-09/06/2023 beslenme menümüz.

Taşımalı Eğitim HAZİRAN Ayı Yemek Listesi

Haz

Okul öncesinde ücretsiz beslenme programı kapsamında 29/05/2023-02/06/2023 beslenme menümüz.

May

Okul öncesinde ücretsiz beslenme programı kapsamında 22/05/2023-26/05/2023 beslenme menümüz.

May

Okul öncesinde ücretsiz beslenme programı kapsamında 15/05/2023-19/05/2023 beslenme menümüz.

May

Okul öncesinde ücretsiz beslenme programı kapsamında 08/05/2023-12/05/2023 beslenme menümüz.