Okulumuz öğretmenlerinden Burcu SIRMALI'nın  proje ortağı olduğu "Kültür Köprüsü (Bridge Of Culture)" eTwinning projesi başladı.

Projemiz, 2024 yılının Nisan ayında başlayıp, Haziran ayında bitecektir. Projemizde Türkiye'den 10 ve Azerbaycan'dan 2 proje ortağı yer alıyor.

Öğrencilerin, içinde bulundukları kültürü tanıması ve farklı kültürlerle kaynaşması onların gelişimi için önemli bir adım olacaktır. Bu bağlamda öğrencilerimizin kültürel mirasımızı yaşayarak tanımalarını, çeşitliliğimizi keşfetmelerini ve ortak noktalarımızın farkına varmalarını; geçmişle gelecek arasında bir bağ kurmayı amaçlayan bir projedir.  Projemiz, öğrencilere gelenekler ve kültürel mirasın önemini basit etkinliklerle anlama fırsatı sunacaktır. Projemizde öğrencilerimiz geleneksel kültür değerlerimizi tanıyarak geleceğe daha emin adımlarla ilerleyecekler.

Okulumuzda müdür yardımcımız Senem Eker tarafından kadın öğretmenlerimize ve kadın personelimize yönelik Kades bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir.

3/A sınıfı öğrencileri yaptıkları sanat ekinliği ile güzel eserler ortaya koydu.

Okulumuz 4. Sınıf öğrencilerinden Kudret Andaç Ersoy okullar arası düzenlenen küçükler klasik yay okçuluk turnuvasına katılmıştır.

Öğrencimize başarılar dileriz.

İfet oyunlarında finale kalan 2. sınıf takımımız ve 3. sınıf takımımız ilçe 2.si oldu.

1. sınıf ve 4. sınıf takımlarımız oyunları 4. sırada tamamladılar.

İfet oyunlarına katılan, emek veren tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuz Anasınfı C şubesi öğrencileri Tiyatrolar Günü'nde çeşitli etkinlikler yaptı.

Okulumuz Anasınıfı C şubesi öğrencileri aile etkinliği olarak "taş boyama etkinliği" yaparak hem aileleri ile güzel vakit geçirdiler hem de yaptıkları çalışmaları sergiye dönüştürdüler.

Etkinliğe katılan velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet BADAS okulumuzu ziyaret ederek okul bahçesinde öğrencilerle vakit geçirdi. Ardından öğretmenler odasında öğretmenlerimizle görüştü.

Anasınıfı C şubesi öğrencilerimiz Dünya Su Gününde yaptıkları etkinlikler ile suyun önemine dikkat çektiler.

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Gününde Anasınıfı C şubesi öğrencilerimiz boyama etkinliği ile farkındalık çalışması yaptılar.

21 Mart ile 26 Mart tarihleri arasında tüm yurtta kutlanan Orman Haftası kapsamında, okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri okul bahçemize fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi. Çocuklara ağaç, doğa ve toprak sevgisini aşılamak için gerçekleştirilen ağaç dikim etkinliğine velilerimiz ve öğrenciler katıldı. Çocuklar kendi elleri ile fidanları toprakla buluşturarak, fidanlara can sularını verdiler.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nda farkındalık çalışması yapan 1/A sınıfı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Tatlı su kaynaklarının önemine dikkati çekmek ve bu kaynakların sürdürülebilir kullanımı için farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl 22 Mart'ta Dünya Su Günü kutlanıyor.

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri de suyun önemi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla pano ve broşür hazırladılar, kodlama etkinliği yaptılar. Etkinliğe katılan öğrencilerimize ve sınıf öğretmenimiz Meryem TAŞAR'a teşekkür ederiz.

Tüketiciyi Koruma Haftası okul törenimiz 20.03.2024 tarihinde velilerimizin de katılımları ile gerçekleştirilmiştir. Halk oyunları ekibimizin ve 4/A sınıfının gösterileri ile renk kattığı törenimizde tüketici hakları konusunda bilgilendirici metinler ve şiirler okunmuştur. Okulumuzda düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edilmiştir.

Çanakkale Zaferinin anlam ve önemini kavramak amacıyla 1/A sınıfı öğrencileri çeşitli etkinlikler yaptılar.