Davultepe Belediyesi İlkokulu

İstiklal Mah. Alparslan Türkeş Cad. Mezitli/Mersin
Vizyon
“Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak; demokrasi ilkelerine ve insan haklarına saygılı, bilimsel düşünceye sahip, hoşgörülü, sevgi ve saygı kavramlarını uygulayan; kendisini, ailesini ve ülkesini seven bireyler yetiştirmektir.”
Misyon
“Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda; çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin etkinlik ve verimliliklerini artırmak, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek; okul, veli ve çevre desteği ile eğitim öğretim ortamlarını çağın gereklerine uygun olarak Sürekli geliştirerek öğrencilerimizin ve velilerimizin kullanımına sunmaktır.”
eTwinning okulu olup, ulusal ve avrupa kalite etiketi alan bir okuluz
Ders Başlama: 08.50 Ders Bitiş : 14.20
Tüm toplu taşıma araçları ile ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Davultepe PTT binasının arkasında bulunan okulumuz Soydaş, Erciyes ve Evyap sitelerinin arasında yer almaktadır.
Sportif Etkinlikler
ifet yarışmaları, Halkeğitim aracılığıyla yapılan voleybol ve basketbol kursları
teknofest
eTwinning projeleri